Avondconcert

19 september 2020

18.30 en 21.00 uur

Van Houtenkerk

uitverkocht!

empty-serie4-1264x596.jpg

foto © Concertgebouw 24 juni 2020

Goed nieuws voor onze muziekliefhebbers!

Op zaterdag 19 september a.s. kunt u weer genieten van een prachtig concert, live in de Van Houtenkerk.

Met Hannes Minnaar (piano), het Dudok Quartet Amsterdam en Lilli Maijala (altviool).

Wijziging bij de musici

In verband met coronamaatregelen heeft Simone van der Giessen (altviool) helaas voor dit concert moeten afzeggen. Gelukkig heeft zij een uitstekende vervangster kunnen regelen. De altvioliste Lilli Maijala zal haar taak overnemen.

Programma

U hoort deze avond o.a. Beethovens geliefde Vierde pianoconcert, in een arrangement voor piano en strijkkwintet, en Nachtstücke, 4 delen, van Robert Schumann.

Hannes speelt deze avond op de Erard-vleugel die in de Van Houtenkerk staat opgesteld. De klank van de vleugel past uitstekend bij de intieme sfeer in de kerk..

Kopie van erard_vleugel.jpg

Anders dan anders

Het concert zal plaatsvinden volgens de RIVM richtlijnen, dus anders dan u van ons gewend bent.

  • Er kunnen vanwege de 1.5m regel minder mensen in de kerk.

  • Personen uit één huishouden mogen wel naast elkaar zitten. U kunt daar gebruik van maken door duo-kaarten of trio-kaarten te kopen. Er kunnen dan meer bezoekers naar het concert.

  • Toegang tot de zaal vanaf 30 minuten voor aanvang van het concert. U wordt door één van onze medewerkers naar uw plaats begeleid.

  • Het concert duurt ongeveer 70 minuten en zal tweemaal worden uitgevoerd: om 18.30 uur en om 21.00 uur, zonder pauze en er worden geen drankjes geserveerd.

simone-393x423.jpg

"Vanwege coronamaatregelen kan ik zelf helaas niet meespelen op deze avond. Gelukkig heb ik een prima vervangster kunnen vinden: Lilli Maijala. Ik wens u alvast een heel mooi concert toe!"

Simone van der Giessen,

artistieke leiding concertreeks Chamber Music Weesp

Kaartverkoop

Beide concerten zijn uitverkocht!

Kaarten €30,- per persoon. Woont u met z'n tweeën of drieën in één huishouden dan raden wij u aan een duo-kaart of trio-kaart te kopen, u kunt dan naast elkaar zitten. U ontvangt de tickets per e-mail (standaard verzendwijze), daarbij worden geen extra boekingskosten in rekening gebracht.

De kaartverkoop is door ons uitbesteed aan de Nationale Theaterkassa. Mochten de corona-maatregelen onverhoopt weer strenger worden, zodanig dat het concert geen doorgang kan vinden, dan kunt u uw kaarten inwisselen voor vouchers voor komende concerten of uw geld terugvragen.

Bij het bestellen wordt u gevraagd of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Dat betreft de nieuwsbrief van Chamber Music Weesp (niet de Nationale Theaterkassa).

Voor verdere vragen e-mail naar organisatie@wcmf.eu

18.30 uur uitverkocht
21.00 uur uitverkocht
hannes-minnaar-771x500.jpg

Hannes Minnaar, piano

hannesminnaar.nl

Hannes Minnaar is één van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij sloot zijn studie aan het Amsterdams Conservatorium af met een 10, won de derde prijs op de Koningin Elisabeth Wedstrijd in Brussel en kreeg de Nederlandse Muziekprijs.

dudok-quartet-771x500.jpg

Dudok Quartet Amsterdam

Judith van Driel (viool)

Marleen Wester (viool)

Marie-Louise de Jong (viola)

David Faber (cello)

dudokquartet.com

Het Dudok Quartet behoort tot de beste Nederlandse strijkkwartetten. De vier wonnen in 2018 de prestigieuze Borletti-Buitoni Trust Award. Het kwartet geeft concerten op vele grote podia in binnen- en buitenland.

lilli maijala3-500x500-rand.jpg

Lilli Maijala

altviool

"Het vierde pianoconcert van Beethoven, een onovertroffen pianoconcert als je het mij vraagt, in een bewerking voor kamermuziek die het stuk heel goed past..."

Hannes Minnaar

hannes-minnaar-700x328.jpg

* * *

Deze concertreeks wordt mede mogelijk gemaakt door

logo_fonds_podiumkunsten.jpg
Kopie van logo_cultuurfonds.jpg