banner7 4000x670.jpg

Concertreeks

wcmf cello zwart 930x400.jpg

Meest recente update: zaterdag 27 november 2021

Uw bezoek

​In verband met corona is het noodzakelijk om anderhalve meter afstand te houden. Het aantal zitplaatsen is beperkt, zodat afstand gehouden kan worden. Gelieve andere bezoekers voldoende ruimte te geven. Een coronatoegangsbewijs (Testen voor Toegang) is een wettelijke vereiste voor toegang. Bezoekers vanaf 13 jaar dienen bij de ingang de QR code van de CoronaCheck-app te tonen of een bewijs van vaccinatie (het corona-vaccinatiekaartje of het gele vaccinatieboekje). Een mondkapje is verplicht wanneer u zich verplaatst, maar mag worden afgedaan zodra u zit. Onze medewerker kan bij de ingang vragen om uw legitimatiebewijs ter verificatie van het coronatoegangsbewijs.

Coronatoegangsbewijs

Met de CoronaCheck-app kunt u het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toont u bij de ingang op uw telefoon of op papier.

Voor de smartphone is de CoronaCheck-app te downloaden uit de App Store of de Play Store. Geen smartphone? Dan kunt u het coronabewijs ook afdrukken via de website CoronaCheck.nl

 

Voor het verkrijgen van uw coronatoegangsbewijs heeft u nodig:

  • een DigID

  • een vaccinatiebewijs òf een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang òf een herstelbewijs.

Vragen?

Heeft u nog vragen omtrent uw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl. Hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Veelgestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:

  • Helpdesk CoronaCheck 0800 1421 (gratis), dagelijks 08.00 – 20.00 uur

  • Helpdesk Testen voor Toegang 088 777 08 09, dagelijks 08.00 – 20.00 uur.
     

ACTUELE INFORMATIE OVER ONZE CONCERTEN EN HET CORONAVIRUS