top of page
vrienden 1330x468.jpg

Vriend worden

Wordt u ook vriend van Chamber Music Weesp?

Vrienden zijn onmisbaar voor het Weesp Chamber Music Festival. Als vriend steunt u het jaarlijkse festival en de concertreeks door het jaar heen, waardoor wij u telkens weer een inspirerend muzikaal programma kunnen aanbieden.

Als u ons extra wilt steunen kunt u ANBI-vriend worden. U steunt u ons dan structureel gedurende vijf jaar en als dank voor uw verbondenheid ontvangt u een aantal privileges! Lees hierna meer over de mogelijkheden.

Vriend worden

  • U kunt vriend worden voor €35 per kalenderjaar (een hogere bijdrage is natuurlijk ook welkom).

  • U krijgt korting voor 2 personen: voor uzelf én uw partner/introducé. De korting geldt bij een aantal concerten van het festival en de concertreeks. 

  • Speciaal voor vrienden organiseren we bijzondere evenementen, zoals een Huiskamerconcert op een mooie locatie in Weesp.

ANBI-vriend worden

Als ANBI-vriend steunt u ons voor €100 of meer per jaar gedurende vijf jaar en als dank voor uw verbondenheid ontvangt u een aantal privileges:

  • Korting voor twee personen: voor uzelf én uw partner/introducé. De korting geldt bij een aantal vooraf vastgestelde concerten van het festival en de concertreeks.

  • Tot een kwartier voor aanvang van het concert recht op plaatsen op de eerste vijf rijen in kerk. Zo bent u altijd verzekerd van een goede plaats.

  • Een jaarlijks cultureel en financieel verslag van het festival en de concertreeks (indien gewenst).

  • Bovendien profiteert u van de fiscaal aantrekkelijke regeling voor schenkingen aan een culturele ANBI, zie onze ANBI-gegevens. Wij geven u graag een rekenvoorbeeld »

 Weesp Chamber Music Festival & Concertreeks worden georganiseerd door

stichting Chamber Music Weesp

Lees meer »

bottom of page