banner_vrienden2.jpg

Vriend worden

Wordt u ook vriend van Chamber Music Weesp?

Vrienden zijn onmisbaar voor het Weesp Chamber Music Festival. Als vriend steunt u het jaarlijkse festival en de concertreeks door het jaar heen, waardoor wij u telkens weer een inspirerend muzikaal programma kunnen aanbieden.

Als u ons extra wilt steunen kunt u ANBI-vriend worden. U steunt u ons dan structureel gedurende vijf jaar en als dank voor uw verbondenheid ontvangt u een aantal privileges! Lees hierna meer over de mogelijkheden.

ria.jpg

"We mochten ook dit jaar weer een aantal nieuwe vrienden verwelkomen, die ons festival en onze concertreeks royaal steunen. Dat is van groot belang om het festival ook in de komende jaren een stabiele basis te geven."

mevr. M.L. van der Giessen-Lamers,
voorzitter Chamber Music Weesp

Vriend worden

U kunt vriend worden voor €35 per kalenderjaar (een hogere bijdrage is natuurlijk ook welkom).

U krijgt dan korting voor 2 personen: voor uzelf én uw partner/introducé. De korting geldt bij een aantal vooraf vastgestelde concerten van het festival en de concertreeks. 

ANBI-vriend worden

Als ANBI-vriend steunt u ons voor €100 of meer per jaar gedurende vijf jaar en als dank voor uw verbondenheid ontvangt u een aantal privileges:

  • Korting voor twee personen: voor uzelf én uw partner/introducé. De korting geldt bij een aantal vooraf vastgestelde concerten van het festival en de concertreeks.

  • Tot een kwartier voor aanvang van het concert recht op plaatsen op de eerste vijf rijen in kerk. Zo bent u altijd verzekerd van een goede plaats.

  • Een jaarlijks cultureel en financieel verslag van het festival en de concertreeks (indien gewenst).

  • Bovendien profiteert u van de fiscaal aantrekkelijke regeling voor schenkingen aan een culturele ANBI, zie onze ANBI-gegevens. Wij geven u graag een rekenvoorbeeld »