top of page
banner_vrienden2.jpg

ANBI-vriend worden

  • Korting voor twee personen: voor uzelf én uw partner/introducé. De korting geldt bij een aantal vooraf vastgestelde concerten van het festival en de concertreeks.

  • Tot een kwartier voor aanvang van het concert recht op plaatsen op de eerste vijf rijen in kerk. Zo bent u altijd verzekerd van een goede plaats.

  • Een jaarlijks cultureel en financieel verslag van het festival en de concertreeks (indien gewenst).

  • Bovendien profiteert u van de fiscaal aantrekkelijke regeling voor schenkingen aan een culturele ANBI, zie onze ANBI-gegevens. Wij geven u graag een rekenvoorbeeld »

U kunt periodiek schenken via een schenkingsovereenkomst.

Een schenkingsovereenkomst afsluiten is eenvoudig.

U vindt hieronder twee formulieren van de Belastingdienst:

  • Schenkingsovereenkomst

  • Machtiging

Gelieve beide formulieren in te vullen en af te drukken. De gegevens van de Stichting hebben wij al voor u ingevuld.

Eén exemplaar van elk formulier is voor uw eigen administratie, het andere exemplaar zien wij graag tegemoet bij de voorzitter:
Ria van der Giessen

Oudegracht 85

1381 XX Weesp

Met het ondertekenen van de machtiging geeft u de Stichting Chamber Music Weesp toestemming om elk jaar het aangegeven bedrag van uw bankrekening af te schrijven. Het bedrag zal binnen een maand na indiening van de machtiging worden afgeschreven en vervolgens elk jaar in de maand februari. Indien u het niet eens bent met een afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem daarvoor binnen 8 weken na de afschrijving contact op met uw bank. Door het ondertekenen van de machtiging gaat u akkoord met de regels van het machtigen (vraag hiernaar bij uw bank). Let op: terugboeken brengt kosten met zich mee voor de Stichting, maar daardoor kan de aftrekbaarheid van uw gift in gevaar komen, dus neem in dat geval eerst contact met ons op.

 

Voor vragen kunt u zich richten tot:

Ria van der Giessen

e-mail: organisatie@wcmf.eu


Uw gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld, zie onze privacyverklaring »

bottom of page