Stichting Chamber Music Weesp

Voorgeschiedenis

Na twee jaar het Weesp Chamber Music Festival te hebben georganiseerd onder de hoede van de stichting Stadsherstel Amsterdam is op 28 september 2015 de Stichting Chamber Music Weesp opgericht. Hiermee wilde de initiatiefneemster van het festival, mevrouw van der Giessen-Lamers, samen met vier andere bestuursleden waarborgen dat het festival kan blijven voortbestaan onder eigen verantwoordelijkheid.

Doelstelling

Onze Stichting stelt zich ten doel om de bewoners van Weesp en omgeving kennis te laten maken met en te laten genieten van kamermuziek op topniveau. De stichting tracht dit doel te verwezenlijken door het organiseren, promoten en faciliteren van kamermuziekfestivals en concerten en het verzorgen van educatieprojecten voor kinderen van jong tot oud uit Weesp en omgeving.

Kamermuziek voor jong en oud

Op deze wijze tracht de stichting op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk mensen en vooral jonge mensen uit Weesp in contact te brengen met kamermuziek van het allerhoogste niveau.

Contactgegevens

Stichting Chamber Music Weesp

p/a Oudegracht 85

1381 XX Weesp

0294-410412 / 06-45410729

organisatie@wcmf.eu

IBAN: NL26 TRIO 0212 1771 76

BIC: TRIONL2U
Culturele ANBI-status

KvK: 64243095

RSIN: 855582133

Bestuur

Het stichtingsbestuur bestaat op dit moment uit vijf enthousiaste bestuursleden die zich onbezoldigd inzetten om de doelstelling van de stichting te bereiken.

  • Mw. M.L. van der Giessen-Lamers, voorzitter

  • Dhr. J.W. Noordzij, penningmeester

  • Mw. D.A.P. Van der Weel, secretaris

  • Dhr. C.R.H. Miles, algemeen bestuurslid

  • Mw. J.F. Flinterman, algemeen bestuurslid

Festivalteam

Het bestuur wordt ondersteund door een professionele vrijwilligersorganisatie waarin diverse zaken rond de productie worden gecoördineerd: logistieke zaken (van vliegtickets tot beveiliging), publiciteit, fondsenwerving, artistiek en educatief programma, catering, website, nieuwsbrieven en ticketverkoop.